Kenston's Equestrian Estate

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kenstonin kohtauspaikka - http://nurinkurin.net/k/


  06.10.2013 Kouluvalmennus yksityisille

  Marian
  Marian
  Admin

  Viestien lukumäärä : 57
  Join date : 25.11.2012

  06.10.2013 Kouluvalmennus yksityisille Empty 06.10.2013 Kouluvalmennus yksityisille

  Viesti  Marian lähetetty Ti 24 Syys 2013, 06:55


  Avoinna vain Kenstonissa asustaville yksityishevosten omistajille.

  Paloturvallisuustarkastajan yllätysvierailun vuoksi valmennus joudutaankin siirtämään viime tipassa maneesista ulkokentälle ja valmentajaksi vaihtuukin yllättäen Marianin sijaan Aida . Keli on sateinen ja tuuli puuskittaista. Aiheuttaako kentän keskellä olevan estetolpan kaatuminen tai aitalaudalle unohtunut lepattava kaulaliina säpinää ratsussasi? Pystytkö sinä, tai ratsusi keskittymään tehtävinä oleviin taivutuksiin, väistöihin ja siirtymisiin sateen vaihdellessa tihkusateesta rankkasateeksi ja takaisin. Totteleeko ratsusi pyytäessäsi sitä kulkemaan suoraan pitkän sivun kaviouraa valtavan lätäkön läpi, vai pyrkiikö se kulkemaan metrin päästä kuivalla maalla?

  Kirjoita tarina, tai piirrä kuva valmennuksestasi ja lisää se joko tähän topickiin tai hevosesi omaan päiväkirjaan 06.10.2013 mennessä. Omaan päiväkirjaan osallistuessasi lisää tänne linkki siihen. Osallistuminen on täysin vapaaehtoista, mutta toivottavaa. Mukana pärjäävät kouluratsastuksen saralla  niin kokeneemmatkin ratsukot, kuin konkaritkin. Tervetuloa!
  Cara W.
  Cara W.

  Viestien lukumäärä : 11
  Join date : 22.09.2013

  06.10.2013 Kouluvalmennus yksityisille Empty Vs: 06.10.2013 Kouluvalmennus yksityisille

  Viesti  Cara W. lähetetty Su 29 Syys 2013, 08:22

  Heidi N
  Heidi N

  Viestien lukumäärä : 12
  Join date : 05.09.2013
  Ikä : 27

  06.10.2013 Kouluvalmennus yksityisille Empty Vs: 06.10.2013 Kouluvalmennus yksityisille

  Viesti  Heidi N lähetetty Ma 30 Syys 2013, 06:25

  Heidi N - Cassiopeia

  Eilen olin pessyt ja puunannut Callyn juurta jaksain, hinkannut sukat hohtavan valkoisiksi ja laittanut kaikki tarvittavat tavarat valmiiksi. Tänään lähtiessäni tallille huomasin tuulilasiin ropisevan sadepisaroita ja toivoin, ettei sukat olisi mutaiset ja että valmennus pidettäisiin maneesissa.
  Helpotuksekseni Cally oli haettu sisälle hyvissä ajoin ja tamma seisoi puhtailla kuivikkeilla yhtä puhtoisena, kuin millaiseksi olin sen edellisenä päivänä jättänyt.

  Pikaisen harjauksen jälkeen käärin tamman jalat valkoisiin pinteleihin, laitoin teddyputsit etujalkoihin ja lilan Royal-huovan neidin selkään. Koulusatula ja englantilaiset suitset lilalla turpahihnalla vielä niskaan ja Cally oli valmis. Itseni olin tunkenut saappaisiini, mustiin ratsastushousuhin ja liilaan huppariin. Heitin vielä enkkuviltin tamman selkään ja itse laitoin vielä mustan toppaliivin hupparin päälle. Laitettuani kypärän päähäni lähdin taluttamaan Callya ulos.
  Päästyäni kuitenkin maneesille minut ohjattiin kentälle, sillä maneesissa oli joku paloturvallisuustarkastaja suorittamassa tarkastusta. Hetken minua harmitti, sillä ajatus lämpimästä, kuivasta maneesista houkutteli, mutta pian osasin jo ottaa asian kehittävänä harjoituksena sekä prinsessa-Callylle, että minulle. Aina ei ratsastettu auringonpaisteessa.

  Marianin sijasta Aida käveli kentän laidalle, pukeutuneena Michelin-miehen tavoin. En ollut vielä siinä vaiheessa luopunut Callyn viltistä, mutta nyt heitin sen mytyksi aidalle ja toivoin, ettei puuskittainen tuuli veisi sitä mukanaan. Omaa liiviäni en suostunut luovuttamaan pois ainakaan vielä, ehkä myöhemmin, jos Cally pistäisi minut töihin.
  Alkuverryttelyiden jälkeen sain jo kuitenkin luovuttaa sen, sillä yhtäkkiä täydellistä maastomopoani pelotti tuulessa heiluvat puiden oksat ja sateen muodostamat lätäköt kentän pohjalla.
  Yritin keskittyä tehtävänantoihin, mutta Cally teki kyllä parhaansa vaikeuttaakseen keskittymiskykyyni.

  Onnistumisen riemu levisi sisälläni, kun Aida kertoi valmennuksen olevan siinä. Heitin jalustimet jaloistani ja hengähdin syvään. Pakotin itseni pistämään toppaliivin takaisin päälleni, sillä pian tulisi kylmä. Samalla laitoin viltin Callyn päälle, joka oli hionnut itsensä stressivaahtoon.
  Pitkien loppukävelyiden jälkeen menin suoraan pesarille ja huuhtelin hikisen tamman läpi. Sen lisäksi tamman valkoiset pintelit olivat nyt enemmänkin ruskeat ja aivan hiekan peitossa, joten huuhtelin nekin huolellisesti ja vein kuivaushuoneeseen. Loimitin Callyn lämpimästi, vein sen karsinaan ja annoin sille heinää ajanvietteeksi.

  Sponsored content

  06.10.2013 Kouluvalmennus yksityisille Empty Vs: 06.10.2013 Kouluvalmennus yksityisille

  Viesti  Sponsored content


   Kellonaika on nyt Ti 19 Tammi 2021, 19:11