Kenston's Equestrian Estate

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kenstonin kohtauspaikka - http://nurinkurin.net/k/


  Kavanagh Roy (om. Naomi Lehnfeld)

  Marian
  Marian
  Admin

  Viestien lukumäärä : 57
  Join date : 25.11.2012

  Kavanagh Roy (om. Naomi Lehnfeld) Empty Kavanagh Roy (om. Naomi Lehnfeld)

  Viesti  Marian lähetetty Pe 11 Loka 2013, 03:45

  Päiväkirja osoitteessa http://taivaankansi.net/roy/paivakirja.htm


  Tutummin kutsuttaessa Roi on luonteeltaan hieman ilkikurinen mutta silti varsinainen sydäntensulattaja. Se rakastaa keksiä kaikenlaisia metkuja tallin porukalle ja joka aamu saakin miettiä, että mitä ori on taas keksinyt. Ori on todella ihmisrakas ja se ottaa jokaisen tallissa toimivan ihmisen höristen vastaan.

  Omistajana toimii Naomi Lehnfeld, alunperin Saksasta kotoisin oleva 20 vuotias nuori nainen. Vanhempien kiiltokuvaparisuhteen kariutuessa Naomi muutti äitinsä kanssa Englantiin ja otti mukaansa hieman vanhingossa holsteinori Roin. Englannissa koulut loppuun käytyään Naomi päätti keskittyä hevosharrastukseensa ja toimii tällä hetkellä kilparatsastajana lähinnä kouluradoilla. Roin kanssa olisi tarkoitus kuitenkin valmentautua sekä treenata myös estepuolta, sillä orilla on valtavasti kapasiteettia etenkin isommille esteille.

  Luonteeltaan hieman sarkastinen sekä varsin sosiaalinen nainen tulee yleensä toimeen kaikkien kanssa. Hevosten hoito sekä kilpailutus toimii elämäntehtävänä eikä laiminlyöntiä katsota läpi sormien. Yleisilmeeltään siisti, pitkät hiukset poninhännällä kulkeva nainen löytyy joko hevosen selästä tai taukotilasta kahvikupin ääreltä. Pukeutuminen rajoittuu yleensä mustiin ratsastushousuihin, pitkävartisiin nahkasaappaisiin sekä punaiseen huppariin. Punainen tulee hyvin esille myös Roin varusteista.

   Kellonaika on nyt Ti 19 Tammi 2021, 19:12